Image Alt

Over Bushcraft Nature Experience

Even voorstellen

Bushcraft Nature Experience

Bushcraft Nature Expericence is een geweldige belevenis en door het beheersen van diverse bushcraft skills ga je met ander ogen kijken naar de natuur om ons heen. Al deze skills komen voorbij in de diverse Workshops en kinderfeestjes. Voor deze laatste doelgroep is er altijd een verrassing voor de jarige en de aanwezige kinderen.
Als afsluiting van een kinderfeestje branden we Marshmallows of bakken we ons eigen broodje boven het open vuur; een bijzondere belevenis voor een bijzondere (verjaar)dag…… Tot ziens bij een van onze Bushcraft workshops of kinderparty’s! Bij Bushcraft mountaintrack beleeft u de natuur van binnenuit!

Even voorstellen

Egbert Kloppenburg

Mijn naam is Egbert Kloppenburg en ben de initiatiefnemer van Bushcraft Mountaintrack. Met veel passie organiseer ik Bushcraft activiteiten. Voor zowel kinderen als volwassen. Niet om er rijk van te worden maar anderen kennis te laten maken met Gods schepping in de rijke natuur. Een passie die ik, evenals mijn liefde voor de bergen graag wil delen met anderen. Sinds enkele jaren heb ik mij verdiept in Bushcraft-skills en heb hiervoor diverse trainingen en meerdaagse cursussen gevolgd in de bossen van Nederland. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in het bouwen van een onderkomen van zowel natuurlijke,- als synthetische materialen, het maken van een vuurplaats en starten van een ‘beheersbaar’ vuur, het snijden met een outdoor-mes en het bereiden van een outdoor maaltijd boven open vuur.
Tevens heb ik vaardigheden mogen ontwikkelen om water te vinden, te verzamelen en te filteren in een natuurlijke omgeving en kennis opgedaan over de eigenschappen van diverse boomsoorten; wat kun je ermee en hoe groot is het belang ervan om b.v. in leven te blijven.

Even voorstellen

Noah Heemskerk

Ha, ik ben Noah Heemskerk en ben 15 jaar oud. Op het moment van dit schrijven zit ik in de 4e klas van het Gymnasium. Sinds mijn 8e jaar ging ik met Egbert mee op wandeltochten door de natuur en later ook met een bushcraft kinderparty of workshop. Mijn taak ligt vooral bij het onderhouden van de vuurplaats en het assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden tijdens een bushcraft. Het is een mooi bezigheid en ik merk hoe belangrijk het is om goed te zorgen voor de natuur om ons heen; erop te letten dat de natuur niet vernield wordt en de mensen leren waar ze op moeten letten, is mijn passie.

https://bushcraftne.nl/wp-content/uploads/2022/11/cropped-Autosticker-Bushcraft.png
Follow us on